Як флагмани: Redmi Note 7 підтримує встановлення додатку Google Camera безпосередньо, без маніпуляцій із завантажувачем

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після покупки нового смартфона багато користувачів намагаються встановити на нього додаток Google Camera, який дає більш якісні фото та відео, ніж стандартний додаток камери. Далеко не кожна модель підтримує установку Google Camera, а ті, що підтримують, в більшості випадків вимагають маніпуляцій з завантажувачем для активації Camera2 API. Словом, якщо ви не щасливий володар смартфонів Pixel, то далеко не факт, що зможете користуватися Google Camera.

У цьому плані від інших відрізняється компанія Xiaomi, що розблокувала доступ до Camera2 API в ряді своїх флагманських моделей-Pocophone F1, Mi 8, Mi Mix 2s. Але те, що належить флагманам, зазвичай не дістається моделям простіше. Наприклад, у того ж Mi 8 Lite були з цим питання. Тим дивніше, що в бюджетній моделі Redmi Note 7 не повинно бути ніяких проблем з установкою Google Camera — Camera2 API за замовчуванням знаходиться в активованому стані. Цей висновок був зроблений на основі вивчення коду прошивки. У ньому виявився такий рядок: “persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1».

Таким чином, по можливості установки Google Camera без танців з бубном Redmi Note 7 став на один рівень з топовими моделями Xiaomi. Залишилося тільки почекати, коли ентузіасти випустять портовану версію програми конкретно для цієї моделі у вигляді APK файлу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.