Vivo V15 Pro отримає висувну камеру роздільною здатністю 32 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом почастішали чутки про те, що компанія Vivo готується випустити наступника смартфона Vivo V11 Pro, який був представлений у вересні минулого року.

Раніше повідомлялося, що смартфон може отримати назву Vivo V13 Pro або Vivo V15 Pro. Тепер же джерела підтвердили, що пристрій буде випущено під назвою Vivo V15 Pro.

На цьому тижні ціна смартфона Vivo Nex, оснащеного висувною фронтальною камерою, була знижена з 635 до 470 доларів (13 000 грн.). Це означає, що виробник має намір очистити складські запаси перед випуском нової моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, Vivo V15 Pro буде оснащений фронтальною камерою, яка висувається з верхньої панелі смартфона, як у Vivo Nex. Згідно з новими даними, дозвіл датчика зображення у фронтальній камері складе 32 Мп. Також очікується наявність дактилоскопічного датчика, вбудованого під поверхню дисплея.

Смартфон буде коштувати близько 425 доларів (12 000 грн.), молодша версія під назвою Vivo V15 буде оцінена в 350 доларів (9 600 грн.). Анонс новинок очікується в лютому цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.