Флагманські смартфони OnePlus 6T почали розряджатися занадто швидко

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі флагманського смартфона OnePlus 6T почали скаржитися на занадто швидку розрядку акумулятора. Першим на це звернув увагу один з користувачів Reddit, а потім підхопили багато інших.

За словами одного з них, за останні день або два, час автономної роботи смартфона раптово скоротилося вдвічі. Користувач спробував звичайні для таких випадків рішення, включаючи обмеження на роботу у фоновому режимі для ряду додатків, очищення кешу, оновлення до останньої версії, але все виявилося марно.

Інший користувач OnePlus 6T поскаржився, що раніше час роботи з включеним екраном сягав 6-7 годин, а тепер він скоротився до чотирьох.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один повідомив, що смартфон не тільки почав розряджатися швидше, але і почав перегріватись. Але в цьому випадку всі проблеми вирішились відкатом до заводських налаштувань.

В OnePlus 6T використовується більш ємний акумулятор, ніж в попереднику-3700 мА * год замість колишніх 3300. Виробник обіцяє в описі, що завдяки технології швидкої зарядки Fast Charge півгодини підзарядки забезпечать смартфону «цілий день автономної роботи.

Сама компанія OnePlus поки не прокоментувала проблему офіційно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.