Huawei планує стати лідером на ринку смартфонів до кінця 2019

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виконавчий директор Huawei Devices Річард Ю (Richard Yu) в ході прес-конференції в Пекіні заявив, що компанія не збирається чекати ще кілька років, маючи намір очолити ринок смартфонів в самий найближчий час.

За його словами, навіть без ринку США, з якими у Huawei і Китаю в цілому зараз непрості відносини, компанія зможе стати найбільшим постачальником на ринку смартфонів. 2020 рік — саме пізніше, коли це станеться, вважає лідер Huawei, додаючи, що компанія дивиться з великим оптимізмом на 2019 рік, сподіваючись очолити ринок за підсумками поточного року.

Варто додати, що в минулому році компанії вже вдалося випередити по постачаннях смартфонів компанію Apple, зайнявши друге місце на ринку. Компанія має намір представити кілька перших смартфонів з підтримкою 5G і свій перший смартфон зі згинаючим екраном на виставці Mobile World Congress 2019 в кінці лютого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, за минулий рік Huawei продала 206 мільйонів смартфонів, включаючи 17 млн одиниць лінійки Huawei P20 і 7,5 млн смартфонів Huawei Mate 20.

Крім того, Huawei не знає, якої компанії під силу випередити її на ринку 5G, де вона має намір домінувати в найближчі роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.