Хіт продажів Redmi Note 7 отримав важливе оновлення для камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випущений минулого тижня смартфон Redmi Note 7 став справжнім хітом продажу, причому попит на нього не тільки не зменшується, але й продовжує зростати, а компанія продає всі пристрої, які встигає зробити.

На момент анонсу нам обіцяли, що смартфон Redmi Note 7 отримає режим нічної зйомки, який дебютував в Xiaomi Mi Mix 3, після чого був доданий за допомогою оновлення в Xiaomi Mi 8 і інші смартфони компанії. Однак перші покупці виявили, що з коробки смартфон не має режиму Night Scene Mode. Розробники відразу ж заявили, що даний режим активно тестується, а оновлення буде випущено найближчим часом.

Xiaomi не обманула, а відповідне оновлення, яке додає в камеру смартфона режим Night Scene Mode, вже поширюється по повітрю для Redmi Note 7. В цьому режимі камера робить кілька знімків з різною експозицією, після чого складає підсумкове зображення, використовуючи кращі деталі з різних фото. Знімок виходить яскравий і з мінімальною кількістю шумів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, особливістю цього недорогого смартфона є 48-мегапіксельна камера. Але не всі вважають високу роздільну здатність запорукою успіху для хороших фотографій. Наприклад, Realme впевнена, що краще приділяти більше уваги оптимізації програмного забезпечення камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.