У гнучкого смартфона Xiaomi є проблеми, з якими ще належить розібратися

Вчора компанія Xiaomi опублікувала відеоролик, в якому нам показали прототип пристрою, оснащеного екраном, що згинається, причому він складається в двох місцях.

В даний момент у пристрою поки немає ринкової назви, сама компанія Xiaomi визнає, що він все ще знаходиться в стадії прототипу. За словами глави команди розробників нової продукції Ван Тен Томаса (Wang Teng Thomas), на цій стадії у пристрою є певні проблеми, з якими їм ще належить розібратися.

Він зазначає, що розробка смартфона або планшета з екраном, що гнеться, який складається таким чином, щоб огинати корпус, є більш складним завданням, ніж створення пристрою з екраном, що складається всередину. Нагадаємо, Samsung вибрала для свого першого гнучкого смартфона другий варіант. А так як смартфон Xiaomi складається не один, а два рази, то проблем виникає ще більше.

Однією з головних проблем, з якою намагаються розібратися творці пристрою, є його довговічність і надійність. У складеному стані весь корпус покритий екраном, який може вийти з ладу при першому ж падінні. Поки що рішення цієї проблеми не знайдено.

Ми не здивуємося, якщо Xiaomi не випустить цей смартфон в 2019 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.