Нова версія One UI для Samsung Galaxy Note 8 виправляє помилки з камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung на даний момент випустила стабільні версії нової графічної оболонки One UI на базі Android 9.0 Pie тільки для торішніх флагманських смартфонів Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ і Galaxy Note 9.

В даний момент йде відкрите бета-тестування One UI серед користувачів планшетофона Samsung Galaxy Note 8. Розробники опублікували нову версію прошивки за версією N950FXXU5ZSAB, розмір якої становить 705 МБ.

У новій версії One UI для Samsung Galaxy Note 8 оптимізована швидкість роботи смартфона, а також виправлені різні помилки. Наприклад, у першій версії One UI в додатку камери виникали різні баги, зокрема, при активації режиму сповільненої відеозйомки екран ставав розмитим і не реагував на натискання, при цьому додаток міг самостійно закриватися. Також виникали помилки при спробі зробити селфі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після редагування імені контактів зміни не зберігалися. Завантажені музичні файли могли не зберігатися через помилки з роботою карти пам’яті і бага з мобільним інтернетом. Ці та інші помилки залишилися в минулому, що дозволяє власникам Samsung Galaxy Note8 з великим комфортом освоювати новий інтерфейс.

Імовірно, найближчим часом нову версію One UI отримають користувачі Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.