Фото підтверджує, що Samsung Galaxy S10 зможе заряджати інші смартфони бездротовим шляхом

У середині вересня з’явилися перші чутки про те, що смартфони лінійки Samsung Galaxy S10 отримають підтримку технології бездротової зарядки і зможуть самі виступати в ролі зарядної станції для інших смартфонів.

Тепер же в Мережі з’явилися перші докази цієї інформації. На цій фотографії показаний пульт управління демонстраційного стенду, на якому відвідувачі виставок і магазинів з продажу електроніки зможуть ознайомитися з ключовими можливостями і особливостями Samsung Galaxy S10.

Напис зверху вказує на те, що натискання на будь-яку кнопку дозволяє дізнатися більше про ту чи іншу можливість. Перша кнопка показує вступний ролик, друга запускає відео про новий дисплей, третя кнопка присвячена вбудованому під поверхню екрана дактилоскопічним датчику. Передостання кнопка розповідає про потрійну камеру смартфона і, нарешті, остання запускає відеоролик, що описує процес бездротової зарядки інших пристроїв за допомогою Samsung Galaxy S10.

Нагадаємо, аналогічна функціональність реалізована у флагманському смартфоні Huawei Mate 20 Pro, однак тести показали, що швидкість зарядки є дуже низькою.

Офіційний анонс Samsung Galaxy S10 очікується 20 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.