Смартфон Xiaomi Pocophone F2 отримає топові характеристики за 12 тис. гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела опублікували нові зображення та інформацію про характеристики наступного доступного флагмана Xiaomi Pocophone F2, який повинен прийти на зміну вкрай популярної моделі Xiaomi Pocophone F1.

Діагональ екрану Xiaomi Pocophone F2 збільшиться з 5,99 до 6,4 дюйма. Фронтальна камера включатиме два модулі роздільною здатністю 15 і 8 Мп, які будуть врізані в активну область дисплея. Екран буде захищений склом Gorrilla Glass шостого покоління. Фронтальна камера зможе розпізнавати користувачів по обличчях навіть в темряві. Крім того, смартфон повинен отримати подекранний дактилоскопічний датчик.

Апаратну основу смартфона складе Qualcomm Snapdragon 855, компанію якої може скласти модем, що підтримує роботу в мережах п’ятого покоління. Однією з головних особливостей стане потрійна основна камера з датчиками зображення роздільною здатністю 38, 16 і 24 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора збільшиться до 4500 мА•год, смартфон отримає підтримку технологію швидкої зарядки Quick Charge 4.0. Крім того, в Xiaomi Pocophone F2 буде реалізована технологія рідинного охолодження. Роз’єм 3,5 мм буде збережений, також в оснащення увійдуть ІЧ-порт, NFC, Bluetooth 5.0, USB-C.

Нарешті, смартфон буде захищений від попадання пилу і вологи відповідно до опису ступеня IP68.

Ціна складе близько 440 доларів (12300 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.