Categories: Смартфони

Компанія Redmi готує відразу два неймовірних сюрпризи

Share

Деякий час назад суббренд китайської корпорації Xiaomi представив бюджетний смартфон Redmi Note 7. Перша партія була розкуплена трохи більше, ніж за вісім хвилин, та й подальші продажі були вражаючими. Однак, компанія Redmi не збирається зупинятися на досягнутому, тому готує відразу два сюрпризи.

Видання MySmartPrice, посилаючись на достовірні джерела, заявляє , що незабаром будуть презентовані дві нові моделі: Redmi Note 7 Pro і Redmi Go. Компанія почне продавати їх на території Індії, а також відправить в цей регіон вже випущений Redmi Note 7.

За попередніми даними, Redmi Go буде найдешевшою моделлю бренду. Девайс отримає дев’яту версію ОС Android, проте не стандартну, а полегшену версію – Go edition. Діагональ дисплея смартфона складе 5,9 дюймів, а вартість буде нижче 100 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про Redmi Note 7 Pro, то про нього було відомо ще під час анонса Redmi Note 7. Це буде вдосконалена версія, за працездатність якої буде відповідати чіпсет Snapdragon 675. Смартфон також отримає потужну камеру з 48-ю мегапікселями, але з більш просунутою матрицею в порівнянні з Redmi Note 7.

Офіційна презентація новинок очікується вже в лютому поточного року, проте точна дата поки невідома. Також не повідомляється, чи будуть обидва смартфона анонсовані одночасно або окремо. Не виключено, що представлені моделі як мінімум повторять успіх першого гаджета, випущеного під маркою Redmi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Графічний процесор Sony PlayStation 5 Pro може отримати максимальну частоту 2,35 ГГц та збільшений кеш

    Фахівці відомого YouTube каналу Digital Foundry обговорили в новому подкасті характеристики графічного процесора ігрової консолі Sony PlayStation…

    07.05.2024

    Microsoft випустить ШІ-конкурента GPT-4 та Google Gemini

    Корпорація Microsoft збирається випустити свого чат-бота, який стане конкурентом популярних ШІ-моделей GPT-4 та Google Gemini.…

    07.05.2024

    У Apple з’явиться Pro-версія стілус Apple Pencil

    За кілька годин до свіжого заходу Apple, в мережі з'явився цікавий витік. Так, окрім нових…

    07.05.2024

    Іранський бренд Daria представив новий смартфон

    У світі технологій сталася цікава подія: іранський бренд Daria, відомий своїми постачаннями китайських смартфонів на…

    07.05.2024

    Huawei готує на травень 7 новинок, включаючи смартфони, планшети та ноутбуки

    Портал HuaweiCentral з посиланням на китайських інсайдерів у соціальній мережі Weibo повідомляє, що травень для…

    07.05.2024

    Офіційно підтверджено термін виходу Nintendo Switch 2

    Президент Nintendo Сюнтаро Фурукава оголосив про те, що компанія планує представити портативну ігрову консоль Nintendo…

    07.05.2024