Компанія Redmi готує відразу два неймовірних сюрпризи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякий час назад суббренд китайської корпорації Xiaomi представив бюджетний смартфон Redmi Note 7. Перша партія була розкуплена трохи більше, ніж за вісім хвилин, та й подальші продажі були вражаючими. Однак, компанія Redmi не збирається зупинятися на досягнутому, тому готує відразу два сюрпризи.

Видання MySmartPrice, посилаючись на достовірні джерела, заявляє , що незабаром будуть презентовані дві нові моделі: Redmi Note 7 Pro і Redmi Go. Компанія почне продавати їх на території Індії, а також відправить в цей регіон вже випущений Redmi Note 7.

За попередніми даними, Redmi Go буде найдешевшою моделлю бренду. Девайс отримає дев’яту версію ОС Android, проте не стандартну, а полегшену версію – Go edition. Діагональ дисплея смартфона складе 5,9 дюймів, а вартість буде нижче 100 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про Redmi Note 7 Pro, то про нього було відомо ще під час анонса Redmi Note 7. Це буде вдосконалена версія, за працездатність якої буде відповідати чіпсет Snapdragon 675. Смартфон також отримає потужну камеру з 48-ю мегапікселями, але з більш просунутою матрицею в порівнянні з Redmi Note 7.

Офіційна презентація новинок очікується вже в лютому поточного року, проте точна дата поки невідома. Також не повідомляється, чи будуть обидва смартфона анонсовані одночасно або окремо. Не виключено, що представлені моделі як мінімум повторять успіх першого гаджета, випущеного під маркою Redmi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.