Honor збирається завоювати ринок мобільних пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники компанії Honor розповіли про свої плани на майбутнє. З’ясувалося, що суббренд корпорації Huawei збирається завоювати ринок мобільних пристроїв. Причому статися це має вже в найближчі роки. Втім, і у самій Huawei плани не менш грандіозні.

Як інформує  Prnewswire, в найближчі три роки Honor має намір стати одним з п’яти кращих брендів з виробництва портативних пристроїв. Примітно, що вже через п’ять років компанія планує потрапити в трійку кращих. При цьому на першому місці повинна виявитися сама корпорація Huawei. Примітно, що вже в поточному році Honor збирається поборотися з корейським гігантом Samsung, який міцно зайняв лідерство на ринку мобільних пристроїв.

Незважаючи на те, що представлений бренд з’явився близько шести років тому, у нього величезні амбіції, що підкріплюються вражаючими результатами. У третьому кварталі минулого року компанії вдалося зайняти першу сходинку на ринку онлайн-продажів в преміальному і середньому цінових сегментах. Зараз у всьому світі спостерігається занепад реалізації смартфонів, однак у Honor даний показник значно виріс – на 27,1 відсотків. Разом з Huawei продажі суббренда за третій квартал збільшилися на 32,9 відсотків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що в останні роки поява незалежних брендів від великих корпорацій стало тенденцією, причому досить успішною. Наприклад, Xiaomi вже встигла завести дві окремі торгові марки: Poco і Redmi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtopmob.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.