Глава Xiaomi назвав Xiaomi Mi 8 найефективнішим флагманом з точки зору витрат

Виконавчий директор Лей Цзюнь (Lei Jun) дуже активно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі Weibo, регулярно публікуючи нову інформацію про смартфонах, прошивках і так далі.

В одному зі своїх останніх повідомлень він заявив, що деякий час не користувався смартфон Xiaomi Mi 8, а коли знову взяв його в руки, то зрозумів, наскільки смартфон змінився. За його словами, в Xiaomi Mi 8 практично все ідеально, при цьому він заслуговує звання флагманського пристрою.

Ще через кілька днів він додав, що після установки свіжого оновлення, яке поліпшило стоковий камеру Xiaomi Mi 8, додавши нічний режим і можливість запису сповільнених відеороликів частотою до 960 к/с, він зрозумів, що з комфортом зможе користуватися Xiaomi Mi 8 ще пару років. Лей Цзюнь зазначив, що Xiaomi Mi 8 є найдоступнішим флагманом на ринку. Якщо говорити точніше, то він назвав Xiaomi Mi 8 «найефективнішим флагманом з точки зору витрат».

Варто додати, що на днях вийшло чергове оновлення MIUI для Xiaomi Mi 8, яке виправило різні помилки і внесло незначні зміни в інтерфейс. Важливим нововведенням стала коректна робота останньої версії Google Camera без root-доступу, яка сподобається любителям нічної зйомки. Найчастіше нічні фото Google Camera виходять краще, ніж на стокову камеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.