Categories: Смартфони

Asus ZenFone Max Pro M2 vs Redmi Note 7. Який вибрати?

Share

Asus ZenFone Max Pro M2 – головний конкурент Redmi Nnote 7 випущений місяць тому. Asus ZenFone Max Pro M1 ( З позначеннями в Asus складно) став конкурентом Redmi note 5 випущеного минулого року.

Акамулятор:

Основною особливістю цієї лінійки Asus став 5000 mah  акамулятор який дозволяє насолоджуватись користування цього смартфони протягом 2 днів. В Redmi note 7 стоїть акамулятор  на 4000 mah. Його вистачить приблизно  на 1.5 дня звичайному користувачеві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процесор:

В обох девайсах стоїть snapdragon 660  якого повністю вистачає  для щоденних справ. В ігри теж можна грати (наприклад в Pubg можна грати на високих настройки графіки).

Камери:

Asus в даній моделі покращив свої камери(12+5 мп) і вони знімають на рівні mi a2, що досить непогано, проте 48 мп модуль в камері Redmi (48+5 мп) дозволяє робити більш деталізованіші та якісні фотографії.

Дизайн:

Корпус Asus ZenFone Max Pro M2 виконаний з пластику з градієнтним переливом.  На екрані є виріз для динаміка і фронтальної  камери. Екран (6.3 дюйма при відношенні сторін 19:9) захищений склом останнього покоління Gorilla  Glass  6 що є більш дорожчим та безпечнішим рішенням ніж Gorilla Glass  5 як в Redmi.

Redmi note 7 має градієнтний скляний корпус і виріз “капля” для фронтальної камери. Цей смартфон виконаний в стилі смартфонів Huawei. Він має 6.3- дюймовий дисплей при відношенні сторін 19.5:9.

Операційна система:

Asus працює на “чистому андроїді” (8.1 oreo). Все б нічого, але “брова” забирає частину простору в програм ( в Redmi такого не трапляється) займаючи більше місця ніж строка з часом і повідомленнями. Також, в Asus можуть не поміщатись всі повідомлення через “брову”.Також, ви не зможете використовувати  жести для управління смартфони поки не прийде оновлення до android pie. Оновлення відбудеться весною цього року.

Redmi note 7 працює під управлінням  MIUI 10 заснованій на android 9.0 (pie). Проблемою Redmi note 7 є відсутність  офіційної глобальної версії, проте вона з’явиться вже незабаром.

Особливості:

Redmi note 7 має більш дорогий порт для зарядки  USB type-c, в той час як Asus володіє старим добрим micro-USB. Обидва смартфони  мають 3.5 мм mini jack для провідних навушників. В Asus є модуль NFC,якого немає в Redmi, отже якщо ви купите Asus zenfone max pro m2, то зможете користуватися Google pay для безконтактної оплати. Серед особливостей Redmi note 7 варто відзначити наявність інфра-червоного порту для управління технікою. Обидва смартфони підтримують Quick Charge 4.0, але в Asus це виконується лише на папері.

Висновок:

Asus- це вибір тих, для кого є важливими автономність, чистий андроїд, наявність nfc або захищений екран, який має таку ж діагональ  як в Redmi при менших розмірах девайсу.

Для тих, кому потрібен преміальний дизайн та якісні фото, то їхній вибір- це Redmi note 7. Проте, автономність  та захищеність цього смартфону теж на серйозному рівні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Чому Apple та Samsung не поспішають впроваджувати швидку зарядку

    У світі технологій, що постійно розвивається, для смартфонів дебати навколо швидкої зарядки посіли центральне місце,…

    15.05.2024

    Windows 11 запише всі дії користувача

    Операційна система Windows 11 тепер записуватиме всі дії користувача. Нову функцію додали в налаштування у…

    15.05.2024

    Xiaomi випустила пилосос із підсвічуванням

    Xiaomi представила у Китаї новий бездротовий пилосос. Mijia Wireless Vacuum Cleaner 2 Dust Display Edition…

    15.05.2024

    Представлений середньобюджетний смартфон Sony Xperia 10 VI

    Компанія Sony представила новий смартфон Xperia 10 VI. Він отримав витягнутий екран із співвідношенням сторін…

    15.05.2024

    На Android з’явилася унікальна функція: керування обличчям

    У рамках конференції I/O 2024 компанія Google надала розробникам доступ до Project Gameface - спеціального…

    15.05.2024

    Samsung раптово відмовилася від випуску бюджетного складаного смартфона Z Fold 6 FE

    Видання The Elec розповіло про те, що Samsung не випустить третьої моделі серед складних смартфонів…

    15.05.2024