Asus ZenFone Max Pro M2 vs Redmi Note 7. Який вибрати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Asus ZenFone Max Pro M2 – головний конкурент Redmi Nnote 7 випущений місяць тому. Asus ZenFone Max Pro M1 ( З позначеннями в Asus складно) став конкурентом Redmi note 5 випущеного минулого року.

Акамулятор:

Основною особливістю цієї лінійки Asus став 5000 mah  акамулятор який дозволяє насолоджуватись користування цього смартфони протягом 2 днів. В Redmi note 7 стоїть акамулятор  на 4000 mah. Його вистачить приблизно  на 1.5 дня звичайному користувачеві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процесор:

В обох девайсах стоїть snapdragon 660  якого повністю вистачає  для щоденних справ. В ігри теж можна грати (наприклад в Pubg можна грати на високих настройки графіки).

Камери:

Asus в даній моделі покращив свої камери(12+5 мп) і вони знімають на рівні mi a2, що досить непогано, проте 48 мп модуль в камері Redmi (48+5 мп) дозволяє робити більш деталізованіші та якісні фотографії.

Дизайн:

Корпус Asus ZenFone Max Pro M2 виконаний з пластику з градієнтним переливом.  На екрані є виріз для динаміка і фронтальної  камери. Екран (6.3 дюйма при відношенні сторін 19:9) захищений склом останнього покоління Gorilla  Glass  6 що є більш дорожчим та безпечнішим рішенням ніж Gorilla Glass  5 як в Redmi.

Redmi note 7 має градієнтний скляний корпус і виріз “капля” для фронтальної камери. Цей смартфон виконаний в стилі смартфонів Huawei. Він має 6.3- дюймовий дисплей при відношенні сторін 19.5:9.

Операційна система:

Asus працює на “чистому андроїді” (8.1 oreo). Все б нічого, але “брова” забирає частину простору в програм ( в Redmi такого не трапляється) займаючи більше місця ніж строка з часом і повідомленнями. Також, в Asus можуть не поміщатись всі повідомлення через “брову”.Також, ви не зможете використовувати  жести для управління смартфони поки не прийде оновлення до android pie. Оновлення відбудеться весною цього року.

Redmi note 7 працює під управлінням  MIUI 10 заснованій на android 9.0 (pie). Проблемою Redmi note 7 є відсутність  офіційної глобальної версії, проте вона з’явиться вже незабаром.

Особливості:

Redmi note 7 має більш дорогий порт для зарядки  USB type-c, в той час як Asus володіє старим добрим micro-USB. Обидва смартфони  мають 3.5 мм mini jack для провідних навушників. В Asus є модуль NFC,якого немає в Redmi, отже якщо ви купите Asus zenfone max pro m2, то зможете користуватися Google pay для безконтактної оплати. Серед особливостей Redmi note 7 варто відзначити наявність інфра-червоного порту для управління технікою. Обидва смартфони підтримують Quick Charge 4.0, але в Asus це виконується лише на папері.

Висновок:

Asus- це вибір тих, для кого є важливими автономність, чистий андроїд, наявність nfc або захищений екран, який має таку ж діагональ  як в Redmi при менших розмірах девайсу.

Для тих, кому потрібен преміальний дизайн та якісні фото, то їхній вибір- це Redmi note 7. Проте, автономність  та захищеність цього смартфону теж на серйозному рівні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.