Став відомий план Xiaomi по оновленню MIUI на Android 9 Pie

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi оприлюднила план по розробці оновлень до операційних систем Android 8 Oreo і Android 9 Pie для деяких моделей смартфонів, а також план по внутрішньому тестуванню Android 9 Pie на перший квартал 2019 року.

У списку є досить багато відносно нових смартфонів, які незабаром отримають оновлення до Android 9 Pie. Серед них — Xiaomi Mi Mix 2S, Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8 SE і Xiaomi Mi Max 3. Плюс до цього, апдейт для смартфона Xiaomi Mi 8 Lite все ще знаходиться в стадії бета-тестування і очікується більш широке поширення в найближчий час.

Трохи пізніше, але протягом першого кварталу, почнеться відкрите бета-тестування для Xiaomi Mi 6X, Redmi Note 5, Redmi S2 і Redmi 6 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільше розчарування спіткало користувачів смартфонів Xiaomi Mi 6 і Xiaomi Mi Mix 2 — моделі відсутні у поданому плані компанії. При цьому Смартфони відносяться до флагманських моделей на базі SoC Snapdragon 835, вийшли в 2017 році і базуються на Android 7. Зазвичай Xiaomi випускає два великих оновлення Android на свої смартфони, так що можна продовжувати сподіватися на прихід Android 9 Pie і на Mi 6 із Mi Mix 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.