Categories: Смартфони

Найдорожчий Galaxy S10 отримає неймовірні характеристики

Share

Офіційна презентація флагманської лінійки Galaxy S10 від компанії Samsung все ближче, а в мережу як і раніше продовжують витікати нові дані щодо смартфонів. На цей раз подробиці потрапили в руки кореспондентів відомого корейського видання ETNews. Йдеться про найдорожчий телефон з лінійки, який отримає неймовірні характеристики.

Перше, що кидається в очі – це підтримка в смартфоні мереж п’ятого покоління. Дана технологія є певним трендом, так як більшість розробників намагаються впровадити її в свої флагманські продукти. Журналісти також розсекретили і назва топового телефону – Galaxy S10 X. Екран у гаджета буде просто величезним – 6,7 дюймів. Під Super AMOLED-дисплеєм, звичайно, буде присутній сканер, здатний зчитувати відбитки пальців.

Найімовірніше новинка отримає відразу шість камер, дві з яких будуть попереду, а чотири ззаду. Акумулятор також неймовірно потужний – 5000 мАг. За роботу, швидше за все, буде відповідати процесор останнього покоління Snapdragon 855. Пристрій з’явиться в конфігурації відразу з 10-ю гігабайтами оперативної, а також одним терабайтом постійної пам’яті. Не виключено, що в телефоні буде 512 гігабайт внутрішньої пам’яті, а також зовнішній накопичувач з ще 512-ю гігабайтами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлена ​​модель буде найдорожчою з усієї лінійки – її вартість складе приблизно 1425 – 1600 доларів. Офіційно смартфон буде презентовано вже 20 лютого в Сан-Франциско, проте реалізація почнеться лише в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Google представила 7 нових функцій, які з’являться в Android

    Коли ми говоримо про безпеку смартфонів, найчастіше нам розуміють різні механізми захисту від цифрових загроз…

    16.05.2024

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024

    Представлені перші навушники з підтримкою ChatGPT

    Компанія Wooask Technology із Гонконгу випустила унікальні навушники TransBuds A8. Вони підтримують нейромережу ChatGPT, можуть…

    16.05.2024

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024

    Microsoft Edge перестане працювати на старих ПК та ноутбуках

    Компанія Microsoft незабаром випустить оновлену версію браузера Edge, і він виявиться несумісним із деякими моделями процесорів. Це…

    16.05.2024