Найдорожчий Galaxy S10 отримає неймовірні характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація флагманської лінійки Galaxy S10 від компанії Samsung все ближче, а в мережу як і раніше продовжують витікати нові дані щодо смартфонів. На цей раз подробиці потрапили в руки кореспондентів відомого корейського видання ETNews. Йдеться про найдорожчий телефон з лінійки, який отримає неймовірні характеристики.

Перше, що кидається в очі – це підтримка в смартфоні мереж п’ятого покоління. Дана технологія є певним трендом, так як більшість розробників намагаються впровадити її в свої флагманські продукти. Журналісти також розсекретили і назва топового телефону – Galaxy S10 X. Екран у гаджета буде просто величезним – 6,7 дюймів. Під Super AMOLED-дисплеєм, звичайно, буде присутній сканер, здатний зчитувати відбитки пальців.

Найімовірніше новинка отримає відразу шість камер, дві з яких будуть попереду, а чотири ззаду. Акумулятор також неймовірно потужний – 5000 мАг. За роботу, швидше за все, буде відповідати процесор останнього покоління Snapdragon 855. Пристрій з’явиться в конфігурації відразу з 10-ю гігабайтами оперативної, а також одним терабайтом постійної пам’яті. Не виключено, що в телефоні буде 512 гігабайт внутрішньої пам’яті, а також зовнішній накопичувач з ще 512-ю гігабайтами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлена ​​модель буде найдорожчою з усієї лінійки – її вартість складе приблизно 1425 – 1600 доларів. Офіційно смартфон буде презентовано вже 20 лютого в Сан-Франциско, проте реалізація почнеться лише в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.