Вже стали відомими характеристики Samsung Galaxy M10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ми вже публікували характеристики смартфона Samsung Galaxy M20, які були взяті з витеклого в Мережу керівництва користувача.

Тепер у нас з’явилися відомості про характеристики молодшого пристрою нової лінійки, яке проходить під назвою Samsung Galaxy M10.

Отже, Samsung Galaxy M10 буде оснащений дисплеєм діагоналлю 6,2 дюйма з каплевидним вирізом під фронтальну камеру, а також однокристальною системою Samsung Exynos 7872.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обсяг оперативної пам’яті складе 2 або 3 ГБ, ємність флеш-пам’яті нам ще належить дізнатися, але, враховуючи обсяг ОЗУ, неважко припустити, що в мінімальній версії користувачам можуть запропонувати не менше 16 ГБ енергонезалежної пам’яті.

Здвоєна камера буде оснащена датчиками зображення роздільною здатністю 13 і 5 Мп, ємність акумулятора складе 3400 мА•год. З коробки смартфон буде працювати під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo. Незважаючи на те, що Google скоро представить десяту версію своєї фірмової мобільної операційної системи, Samsung тільки починає оновлювати актуальні моделі до Android 9.0. Процес займе кілька місяців, а поки виробник не соромиться випускати смартфони з ОС, яка вийшла в позаминулому році.

Габарити Samsung Galaxy M10 складають 155,6 x 75,6 x 7,7 мм при масі 160 г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.