Камерофон Nokia 9 PureView представлять вже в січні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно за останньою ексклюзивною інформацією, яку представив виданню 91mobiles обізнаний інформатор, компанія HMD Global має намір представити Nokia 9 PureView ще до кінця місяця.

Точна дата анонсу не уточнюється, проте джерело стверджує, що початок продажів смартфона заплановано на лютий цього року. Спочатку він з’явиться в Індії, де виробник має намір випустити в лютому ще кілька своїх мобільних пристроїв. Інсайдер стверджує, що отримав цю інформацію від співробітників індійських магазинів, які вже були проінформовані компанією HMD Global про свої плани.

Тільки вчора ми писали спочатку про те, що презентацію Nokia 9 PureView вирішили перенести на кінець лютого, коли в Барселоні пройде Mobile World Congress 2019, а потім з’явилися відомості про те, що смартфон вже готовий і може бути представлений у будь-який момент. Це цілком відповідає сьогоднішній інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій має коштувати близько 900 доларів (25 400 грн.) і відрізнятися від всіх інших смартфонів на ринку основною камерою, в якій представлено відразу п’ять модулів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.