Камерофон Nokia 9 PureView вже готовий до продажу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Не встигли ми написати про те, що п’ятикамерний смартфон Nokia 9 PureView в черговий раз відклали, як з’явилися нові відомості щодо цього.

Реклама

Джерела повідомляють про те, що розробка Nokia 9 PureView вже завершена. Смартфон повністю готовий до анонсу і випуску, який цілком може відбутися до початку виставки Mobile World Congress 2019. Це було б логічно, адже тоді HMD Global зможе привернути до своєї новинки якомога більше уваги. А якщо потягнути з анонсом, то новий камерофон може опинитися в тіні Samsung Galaxy S10, який повинні представити на Mobile World Congress 2019.

Крім того, джерела підтверджують інформацію про те, що в серпні цього року буде випущена нова версія Nokia 9 PureView, в якій однокристальну систему Snapdragon 845 замінять на Snapdragon 855, додадуть модем 5G, а також встановлять більш сучасні датчики зображення, що дозволить робити більш якісні фотографії.

Ціна першої версії Nokia 9 PureView, яка може бути представлена в будь-який момент, складе близько 900 доларів (25 300 грн.).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwww.gizchina.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ