Samsung несподівано анонсувала лінійку смартфонів Galaxy M

Сьогодні несподівано компанія Samsung анонсувала нову лінійку бюджетних смартфонів Galaxy M. Допомогло їй в цьому індійський підрозділ торгової площадки Amazon, і в цьому немає нічого дивного, так як Galaxy M стануть ексклюзивним товаром Amazon в Індії.

Низка офіційних тизерів, розміщених на індійському дзеркалі Amazon, демонструє особливості дизайну новинок. Чутки не помилилися, приписавши пристроям каплевидний виріз. З інших особливостей — розміщений на тильній панелі сканер відбитків пальців і, що зовсім несподівано, порт USB-C, з яким сусідить стандартний роз’єм для навушників.

У переліку характеристик смартфонів згадані акумуляторні батареї великої ємності, підтримка швидкої зарядки (в три рази швидше моделей лінійки J, на зміну яким Galaxy M і йдуть), здвоєні камери, в конструкції яких передбачена ширококутна оптика.

Ну і, мабуть, найголовніше: офіційна і повноцінна прем’єра перших представників лінійки Galaxy M відбудеться в Індії 28 січня. Тим часом, сьогодні вранці з’явилися нові подробиці про вартість Samsung Galaxy M.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.