Вартість смартфонів Samsung Galaxy M10, M20 і М30 підтверджена офіційно

У Мережі з’явилися нові подробиці щодо смартфонів Samsung перспективного сімейства Galaxy M. Причому на цей раз інформація отримана з офіційного джерела, в його якості виступив Асмі Варсі (Asmi Warsi) – глава індійського відділення Samsung Mobile.

Як повідомив пан Варсі, перші три моделі серії спочатку надійдуть до продажу в Індію, а вже потім вийдуть на ринки інших країн. Причому в самій Індії вони будуть продаватися через місцеву версію онлайнового магазину Amazon як ексклюзивний продукт. Чутки як раз приписували Galaxy M переважно онлайнові продажі – для зниження витрат і вартості.

Що ж стосується вартості, то вона буде варіюватися в межах від $142 до $284 (4 000 – 8 000 грн.). Відповідно, мінімальне значення відображає вартість базової версії Galaxy M10, максимальне відноситься до Galaxy M30. Також підтверджено використання в смартфонах акумуляторних батарей підвищеної ємності і підтримки швидкої зарядки. На жаль, про терміни старту глобальних продажів нічого не повідомляється, але далеко не факт, що Galaxy M будуть продаватися в Україні і СНД. Поки перелік країн, в яких Samsung запропонує Galaxy M виглядає наступним чином: Афганістан, Бангладеш, Єгипет, Іран, Ірак, Кенія, Непал, Пакистан, Туніс, Туреччина і, власне, Індія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.