Samsung Galaxy S10 отримав неймовірні властивості

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як стало відомо від надійного джерела, смартфон Samsung Galaxy S10 в найбільш доступній за ціною версії в рамках моделі Lite отримає 128 ГБ постійної пам’яті. Це означає, що більшості його власників не доведеться замислюватися про використання карт пам’яті, або ж про доплату для покупки більш дорогої моделі. Компанія-виробник вирішила зробити на це ставку, щоб таким чином підвищити продажі свого нового мобільного пристрою топового рівня.

Реклама

Також вдалося з’ясувати, що Galaxy S10 Lite (S10 E) зможе похвалитися 4 ГБ оперативної пам’яті. Скоротити обсяг ОЗУ компанія-виробник до такого рівня вирішила не просто так, а виключно заради просування більш дорогих моделей свого нового флагмана. Якщо покупцеві потрібно 6/8 ГБ оперативної пам’яті, він зможе купити звичайну версію Galaxy S10, або ж таку з приставкою «Plus». У ексклюзивній моделі для ринків США, Південної Кореї і, можливо, ще якихось країн, буде цілих 10 ГБ оперативної пам’яті, а ще підтримка мереж 5G.

Максимальний обсяг пам’яті в Samsung Galaxy S10 Plus з підтримкою 5G складе 12 ГБ, а доповнений він виявиться 1 ТБ вільного простору у вигляді флеш-пам’яті. Подібна модель буде коштувати порядку $ 2000. Відомо, що всі ці флагманські смартфони анонсують в один день, а статися це має вже 20 лютого 2019 року, тобто зовсім скоро. Продажі ж телефонів нового покоління стартують вже через кілька днів, тому бажаючим їх купити варто вже зараз відкладати гроші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: