Смартфон Xiaomi Redmi 7 коштуватиме від $ 105 до $ 120

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після анонсу смартфонів Redmi Note 7 і Note 7 Pro громадськість чекає базову модель лінійки – Redmi 7. Така вже готується, це вже встигли підтвердити і Лю Вейбинг (Lu Weibing) та Лей Цзунь (Lei Jun) на своїх сторінках у соціальній мережі Weibo. Але крім цього стала відома і орієнтовна вартість моделі.

Її розповів якраз Лей Цзунь. На пряме запитання користувачів Weibo він відповів, що точну ціну поки назвати не вийде, але можна орієнтуватися на діапазон 700-800 юанів, тобто приблизно $105-120 в еквіваленті (2 968-3 393 грн.). Само собою, при такій ціні у Redmi 7 не буде ні скляних панелей з обох сторін, ні 48-мегапіксельної камери. Але буде подвійна камера, SoC Snapdragon 636 або Helio Р60, ІК-випромінювач і, можливо, роз’єм USB-C. А ще Redmi 7, як і старші брати, може отримати продовжену до 18 місяців гарантію.

Про терміни випуску Redmi 7 даних поки немає. Redmi 6 і Redmi 6A дебютували на початку червня минулого року, але Redmi 7 явно з’явиться раніше. Може бути, вже в наступному місяці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.