Xiaomi починає роботу над MIUI 11 – ” унікальною новою ОС”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за презентацією Redmi Note 7 на щорічних зборах Xiaomi MIUI Core Experience компанія анонсувала початок розробки нової версії фірмової оболонки — MIUI 11.

Для MIUI 11 розробники обрали слоган «унікальна нова ОС», але поки Xiaomi тримає інтригу і нічого не говорить про прийдешні зміни. Для порівняння, MIUI 9 замислювалася як «блискавично швидка» система, а головними акцентами MIUI 10 стали повноекранний інтерфейс з жестовим управлінням і штучний інтелект. Можливо, в одинадцятій версії виробник оптимізує інтерфейс для нових форм-факторів пристроїв з розсувним корпусом і гнучкими екранами.

За останні півроку оновлення до MIUI 10 отримали понад 30 пристроїв Xiaomi, включаючи флагманські смартфони 2016 року. Оскільки це тільки оболонка, на старих моделях часто використовуються не найновіші версії Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформації про терміни виходу MIUI 11 поки немає, але чекати доведеться як мінімум кілька місяців. Ту ж MIUI 10 представили публіці в кінці травня 2018 року, а повноцінна презентація MIUI 9 відбулася в липні 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.