Xiaomi приступила до роботи над MIUI 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після вчорашнього апаратного анонсу Xiaomi сьогодні черга анонсу програмного: в Китаї на заході з промовистою назвою Xiaomi MIUI Core Experience Annual Meeting начальник відділу планування продуктів Лю Мін (Liu Ming) повідомив про те, що підрозділ по розробці MIUI приступив до роботи над MIUI 11. Нова версія ОС з’явиться одночасно з новим флагманом, і це, швидше за все, буде Mi 9.

MIUI 11 позначена слоганом «нова і унікальна ОС» – він помітно відрізняється від слоганів попередніх версій, MIUI 9 («швидка як блискавка») і MIUI 10 (у вільному перекладі – «максимум можливостей повного екрану»). Можна припустити, що MIUI отримає новий інтерфейс без запозичень, а також деякі нові можливості, які будуть зав’язані на штучний інтелект. І поки це все, що нам належить знати про оболонку.

На заході також було надано трохи загальної статистики по оболонці. Так, вона розробляється вже майже 8 років і працює на даний момент більш ніж на 40 моделях смартфонів Mi і Redmi, а в сумі нею користується понад 300 мільйонів чоловік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.