Стокова камера MIUI отримає “бьютифікатор” тіл, нові режими Motion Photos, Live Shot і не тільки

На форумі XDA Developers, покопавшись в свіжій версії програми стокової камери для смартфонів Xiaomi, що працюють під управлінням MIUI, виявили різні цікаві факти.

По-перше, скоро у користувачів з’явиться можливість створювати свої власні водяні знаки, які можна буде включати і відключати на фотографіях. Комусь, напевно, сподобається підписати «Знято на смартфон Коляна» або щось у цьому роді. Правда писати можна буде тільки англійською або китайською і використовувати не більше 15 знаків.

Також підтверджується, що скоро буде випущений смартфон Xiaomi Redmi з 48-мегапіксельною камерою. Крім того, в прошивці згадуються смартфони з камерами, які мають дуже широкий кут огляду (Ultra Wide Angle), що дозволяє вмістити в кадр як можна більше об’єктів. Це корисна функція при фотографуванні ландшафту, будівель або для селфі з великою кількістю друзів.

Також згадуються живі анімовані фотографії (Live Shot/Dynamic Photos), але тут все зрозуміло, у інших виробників смартфонів давно є така функція. А ось режим Motion Photos дозволить додавати кілька секунд відео або аудіо на фотографії.

Live Music, за чутками, це можливість створювати короткі музичні відеоролики і ділитися ними з друзями. Крім того, очікується поява нових ефектів в портретному режимі фото (Tea, Lilt, Sephia і Dusk) і нові колірні ефекти у відеороликах (Orchid, Xpro, Black and White, Pale, Bauhinia, Sly Blue і Sephia).

Новий режим Beauty Mode for Bodies, як видно з назви, дозволить зробити підтяжку не тільки обличчю, але і всьому тілу. Тепер на фотографіях буде ще більше струнких і красивих людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.