У мережі з’явилися перші подробиці про Meizu Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні роки корпорація Meizu все частіше радує користувачів відмінними смартфонами, які ринок бере з теплом. На цей раз співробітники виробника розробляють новий телефон, який отримав найменування Note 9. У зв’язку з цим в мережі з’явилися перші подробиці про новий пристрій. Інсайдерські дані були оприлюднені на офіційному форумі Meizu.

Більшість інсайдерської інформації про розробки даної компанії в мережу зливає СЕО Хуан Сючжан, також відомий як Джек Вон. На цей раз саме він оприлюднив дані про пристрій від Meizu. Інсайдер зазначає, що телефон отримає сучасний процесор Snapdragon 6150. Підкреслюється, що дане найменування є кодовою для чіпів Snapdragon 680 і 685.

Президент корпорації, в свою чергу, додав, що пристрій оснастять найпотужнішою основною камерою – 48 мегапікселів. За попередніми даними, в Meizu Note 9 буде вбудований модуль Sony IMX586. Точно такий же прототип використовувався в уже випущеному смартфоні Honor V20. Не виключено, що аналогічна камера буде встановлена ​​в один з смарфтони Redmi, який з’явиться вже зовсім скоро, а точніше 10 січня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з попередньою інформацією, вартість новинки складе не більше 200 доларів. При цьому поки немає ніяких офіційних даних з приводу того, коли саме користувачам варто чекати смартфон в магазинах. Ймовірно, інсайдери зможуть роздобути і цю інформацію, проте для цього буде потрібен якийсь час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.