Анонс нової версії флагманського камерафона Huawei Mate 20 Pro відбудеться 10 січня

Нагадуємо, що не так давно стало відомо, що продажі нових камерофонів серії Huawei Mate 20, які продовжують користуватися дуже високим попитом, перевищили 5 млн одиниць за пару місяців.

Також джерела вже повідомляли про те, що смартфон Huawei Mate 20 Pro буде випущений в двох нових кольорах. Тепер же виробник офіційно підтвердив, що Huawei Mate 20 Pro буде представлений в кольорі Fragrant Red уже 10 січня цього року.

Подробиці про дану версію ми дізнаємося вже через кілька днів, але навряд чи вона буде відрізнятися від інших версій у плані характеристик і ціни. Що стосується кольору Comet Blue, то інформації про дану версію поки що немає.

Смартфон Huawei Mate 20 Pro називають кращим камерофоном на ринку, незважаючи на те, що він так і не був протестований лабораторією DxOMark. Хоча Huawei стверджує, що смартфон все ж був випробуваний фахівцями DxOMark, але компанія вирішила не публікувати оцінку, так як вона виявилася занадто високою. В Huawei вирішили притримати її для більш вдалого моменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.