Анонс нової версії флагманського камерафона Huawei Mate 20 Pro відбудеться 10 січня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо, що продажі нових камерофонів серії Huawei Mate 20, які продовжують користуватися дуже високим попитом, перевищили 5 млн одиниць за пару місяців.

Реклама

Також джерела вже повідомляли про те, що смартфон Huawei Mate 20 Pro буде випущений в двох нових кольорах. Тепер же виробник офіційно підтвердив, що Huawei Mate 20 Pro буде представлений в кольорі Fragrant Red уже 10 січня цього року.

Подробиці про дану версію ми дізнаємося вже через кілька днів, але навряд чи вона буде відрізнятися від інших версій у плані характеристик і ціни. Що стосується кольору Comet Blue, то інформації про дану версію поки що немає.

Смартфон Huawei Mate 20 Pro називають кращим камерофоном на ринку, незважаючи на те, що він так і не був протестований лабораторією DxOMark. Хоча Huawei стверджує, що смартфон все ж був випробуваний фахівцями DxOMark, але компанія вирішила не публікувати оцінку, так як вона виявилася занадто високою. В Huawei вирішили притримати її для більш вдалого моменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwww.gizchina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: