Нові iPad Pro 2018 у тестах показали себе найращими серед всіх iOS пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники популярного тестового додатку AnTuTu опублікували свіжий рейтинг найшвидших пристроїв, що працюють під управлінням мобільної операційної системи iOS, який був складений за підсумками грудня 2018 року.

Перші два місця з величезним відривом від своїх молодших колег займають нові планшети iPad Pro 2018 з екранами діагоналлю 11 і 12,9 дюйма відповідно. Їх середні результати становлять понад 555 тисяч балів.

iPhone XS і iPhone XS Max займають третє і четверте місця відповідно, набираючи в середньому по 355 тис. очок і більше. П’яте місце зайняв iPhone XR, відставання якого від старших побратимів виявилося незначним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нижче слідують 10-дюймовий iPad Pro і iPad Pro другого покоління з екраном діагоналлю 12,9 дюйма, а замикають десятку моделі 2017 року, а саме iPhone X, iPhone 8 Plus і iPhone 8.

Рейтинг AnTuTu по смартфонам, які працюють під управлінням операційної системи Android, ми публікували кілька днів тому. Варто відзначити, що лідер того рейтингу набрав близько 320 тис. балів, але представники AnTuTu раніше вже заявляли, що результати тестування смартфонів з iOS і Android порівнювати некоректно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.