Xiaomi припинила випускати бюджетні смартфони Redmi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3 січня 2018 року, на території Китаю відбулася прес-конференція, в рамках якої виступив глава Xiaomi. Він розповів про майбутнє всього мобільного підрозділу і зазначив, що компанія прийняла рішення про припинення випуску бюджетних смартфонів з модельного ряду Redmi. Це означає, що про доступні за ціною телефонах з цінником до $ 250 можна забути, тому як відтепер випускатися вони не будуть, але лише під брендом Xiaomi.

Справа в тому, що китайська корпорація вирішила вивести смартфони Redmi в окремий бренд, який не матиме нічого спільного з Xiaomi, принаймні безпосередньо. Навіщо було прийнято таке рішення – невідомо, але тепер у китайській корпорації одним товарним знаком більше. Перший смартфон від імені нової компанії представлять публіці вже 10 січня, а називатися він буде Redmi 7. Його головною особливістю стане потрійна камера з 48 Мп дозволом.

Таким чином, тепер у компанії Xiaomi є тільки один модельний ряд смартфонів – Mi. Під товарним знаком Pocophone виходять бюджетні флагмани, а бренд Redmi тепер буде використовуватися для телефонів з початкової цінової категорії. Від імені компанії Black Shark на ринок випускаються ігрові мобільні пристрої. Є всі підстави вважати, що в недалекому майбутньому у даного виробника електроніки з’являться ще якісь бренди.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як вважають деякі експерти, таким чином компанія-виробник намагається спростити ієрархію своїх телефонів, щоб покупці розуміли особливості телефону виходячи з того модельного ряду, до якого він належить. Офіційна презентація Xiaomi Redmi 7 з 48 Мп камерою на тильній кришці відбудеться 10 січня, тобто вже зовсім скоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.