Найпопулярнішою моделлю iPhone став iPhone 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики Localytics підрахували, які айфони є найпопулярнішими серед фанатів Apple. На першому місці опинився флагман 2016 року, трохи нижче розташувалися 6s і X. сумарна частка нових девайсів Apple поки не перевищує і 10%.

Найпопулярнішим айфоном, iPhone 7, користуються 15,91% фанатів Apple. Цікаво, що в парі з 7 Plus (частка 10,54%) смартфони дворічної давності складають чверть від усіх активованих iPhone в світі.

Самий непопулярний смартфон Apple – iPhone 5, його частка становить всього 0,44%. Старше «п’ятірки» телефонів в топі немає. Найпоширеніший айфон серед нових пристроїв – XS Max (3,15%). Він виграє у базового флагмана XS, який отримав частку 2,33% – навіщо купувати новий смартфон, якщо можна взяти дешевший аналог (мова про iPhone X, який в трійці)?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У XR-найслабший показник (1,83%) серед нових апаратів, але це також через те, що “бюджетний айфон” пізніше за інших викотився в продаж. Зате iPhone XR – найпопулярніший айфон на різдвяних розпродажах (зростання популярності – 88%). Наприклад, в минулі роки кращими новорічними айфонами були iPhone X (зростання популярності на 29% в порівнянні з попередніми трьома тижнями), iPhone 7 (25%) і iPhone 6s (52%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.