Google пообіцяла гарантовані оновлення для смартфонів Android One

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google продовжить надавати 2-річні оновлення для пристроїв з програми Android One, пише XDA Developers з посиланням на India Today.

Як Google повідомила виданню India Today, вона не відмовлялася від своїх обіцянок і не змінювала умови ініціативи. Хоча офіційної заяви компанія ще не зробила.

«Ми підтверджуємо, що гарантія 2-річних оновлень для пристроїв Android One залишається в силі. Зміни на сайті не впливають на наші обіцянки в рамках програми».

Спочатку за програмою надавали базову версію Android для бюджетних смартфонів, щоб вони не тільки ефективніше працювали завдяки мінімальним вимогам до «заліза», але і в строк отримували оновлення. З часом умови Android One видозмінювали, а пізніше з’явилася програма Android Go, в рамках якої поставляється більш «легка» версія системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з тим, на офіційній сторінці Android One як і раніше говорилося, що беруть участь в ній пристрої протягом 2 років будуть отримувати гарантовані оновлення системи (їх зазвичай отримують просунуті Смартфони вартістю від $600 – 16 800 гривень). Нещодавно користувачі Reddit виявили, що інформація про ці оновлення зникла зі сторінки програми.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.