Нові зображення Samsung Galaxy S10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ресурс Igeekphone опублікував такі концепт-арти нової лінійки смартфонів Samsung Galaxy S10, які були створені на базі наявної в Мережі інформація, спираючись на дані, отримані з вже готових чохлів для цих смартфонів.

Реклама
Новые изображения Samsung Galaxy S10

За попередніми даними, анонс нових смартфонів відбудеться на щорічній виставці Mobile World Congress, яка пройде в Барселоні в кінці лютого нинішнього року.

Новые изображения Samsung Galaxy S10

Джерела сперечаються про те, скільки в підсумку версій Samsung Galaxy S10 нам запропонують. Хтось каже, що їх буде три, хтось стверджує, що з урахуванням версії, яка буде працювати в мережах п’ятого покоління, а також молодшої з плоским екраном, їх буде чотири.

Новые изображения Samsung Galaxy S10

Кістяк, звичайно ж, складуть схожі у всьому, крім діагоналі вигнутих з боків дисплеїв, Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10+. Можливо, вони також будуть відрізнятися кількістю модулів в основній камері, проте є і таке припущення, згідно з яким основні камери у них будуть ідентичні. Фронтальна камера, яка врізана в активну область екрану, буде одинарною або здвоєною, в залежності від версії.

Новые изображения Samsung Galaxy S10

Дактилоскопічний датчик у Samsung Galaxy S10 буде розташовуватися під поверхнею екрана.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwww.igeekphone.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ