Характеристики смартфону Xiaomi Mi A3 не є більше таємницею

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Xiaomi Mi A2 вийшов приблизно півроку тому, а для мобільного пристрою це термін. Розробники вже працюють над його наступником, ну а можливими характеристиками цього наступника вирішив поділитися джерело.

Відразу потрібно зазначити, що дані отримані від неназваних китайських інсайдерів, тому не треба їх приймати зі стовідсотковою впевненістю в правдивості. Тим не менш, багато чого може виявитися правдою.

Отже, як пише джерело, в Xiaomi Mi A3 буде використовуватися однокристальна платформа Snapdragon 675. Враховуючи, що Mi A2 побудований на Snapdragon 660 це цілком закономірний апгрейд. Втім, застосування Snapdragon 710 теж не виключається. Варіантів пам’яті буде кілька: оперативної – 4, 6 або 8 ГБ вбудованої флеш-пам’яті – 64 або 128 ГБ. Але набагато цікавіше, що апарату приписують акумулятор ємністю 4000 мА·год – як у Pocophone F1. На жаль, Mi A2 не може похвалитися великою автономністю, тому багато потенційно зацікавлені в Mi A3 тільки привітали б збільшенням ємності батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Само собою, екран в Mi A3 займе набагато більше площі фронтальної панелі, ніж в Mi A2. Виконання з великими рамками зверху і внизу піде в минуле, фронтальну камеру помістять у вирізі. Джерело говорить про окремому круглому вирізі, як у моделей Huawei Nova 4, Honor V20 і Samsung Galaxy A8s, але поки Xiaomi тільки-тільки почала освоювати каплевидний виріз – так що далеко не факт, що Mi A3 запропонує окремий виріз для фронтальної камери.

Основна камера буде будованою, і в цьому не доводиться сумніватися. Потрійні камери будуть у Mi 9 і Mi Mix 4, логічно, що і Mi A3, позиціонується як доступний камерофон, теж отримає схожу камеру. Роздільна здатність датчиків, за чутками, складе 20, 16 і 5 Мп. У фронтальній камері очікується датчик роздільною здатністю 32 Мп.

Ще у Mi A3 буде порт USB-C і ОС Android 9.0 з коробки. Джерело говорить про сканер відбитків, вбудованому в екран. Що ж, якщо такі будуть в половині моделей Samsung нової лінійки Galaxy A, то чому б подекранному дактилоскопу не з’явитися і в Mi A3?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.