Першим смартфоном Huawei з підтримкою 5G стане Mate 30

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei є лідером серед постачальників телекомунікаційного обладнання для мереж 5G, абсолютно логічно, що і серед перших смартфонів з 5G повинні виявитися моделі Huawei. Правда, трапиться це пізніше, ніж очікувалося.

Торішні (вже) чутки говорили про те, що смартфон Huawei з 5G буде представлений на виставці MWC 2019 в лютому. І цим смартфоном виявиться модель P30. Але зараз офіційно повідомлено про те, що перший смартфон Huawei з 5G з’явиться тільки в другій половині 2019 року. Про це повідомив генеральний директор Huawei Consumer Business Group Ю Чэндун (Yu Chengdong), і це ж намір зафіксовано в дорожній карті Huawei.

Тепер можна абсолютно точно сказати, що ні P30 Lite, ні сам P30, ні P30 Pro модему 5G не отримають. Отже, підтримку 5G запропонують тільки смартфони Mate нового покоління – Mate 30 і і Mate 30 Pro. Їх анонс якраз повинен відбутися в серпні-вересні. Як повідомив пан Чендун, перший смартфон Huawei з 5G буде побудований на платформі Kirin і оснащений власним модемом з кодовим позначенням Baron.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.