Нові подробиці стосовно нової лінійки Samsung Galaxy M10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися нові подробиці про смартфон Samsung Galaxy M10 (SM-M105) – найдешевшої моделі нової лінійки. Цього разу апарат засвітився в базі Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC).

Почнемо з габаритів. Довжина смартфона склала 155,7 мм, ширина – 75,8 мм. Діагональ екрану вказана рівною 153,2 мм, що становить 6,02 дюйма. Як акумуляторної батареї згаданий елемент EB-BA750ABN ємністю 3400 мА·ч. Аналогічний, до речі, використовується в моделі Galaxy A8s.

Ще з підтверджених характеристик – SoC Exynos 7870, 3 ГБ оперативної і 16-32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Є адаптери Wi-Fi і Bluetooth 4.2, а в якості ОС використовується Android 8.1 Oreo. У цій моделі не буде здвоєною камери: дозвіл єдиного датчика основної камери складе 13 Мп, фронтальної-5 Мп. Сканер відбитків пальців займе звичне положення по центру тильній панелі, але поки його наявність в смартфоні не підтверджено.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Galaxy M10 буде виробляється на індійському заводі Samsung, а його географія продажів обмежиться власне Індією і низкою суміжних країн. Втім, апарат може продаватися і на Близькому Сході, і в деяких країнах СНД.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.