Глава Xiaomi пояснив, чому користується Xiaomi Mi Mix 2S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора виконавчий директор Лей Цзюнь (Lei Jun) залишив на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo повідомлення, яке було опубліковано зі смартфона Xiaomi Mi Mix 2S.

Сьогодні — останній робочий день 2018 року. Коли я йшов з офісу, то бачив, що в деяких кабінетах все ще горить світло. Все відмінно попрацювали, всім спасибі і щасливого нового року! – Лей Цзюнь

Уважні користувачі Weibo поставили главі Xiaomi цілком закономірне питання, чому він користується Xiaomi Mi Mix 2S, а не Xiaomi Mi Mix 3, з якого він неодноразово публікував повідомлення, особливо в ході рекламної кампанії нового слайдера.

Відповідь Лея Цзюня виявився гранично простим і зрозумілим. Виявляється, він оновив свій Xiaomi Mi Mix 2S, особисто вирішивши протестувати стабільність оновлення і в разі чого повідомити своїм розробникам про знайдені баги.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Mix 2S отримав оновлення, яке додає в камеру нічний режим і можливість запису відеороликів з частотою до 960/с. Таке ж оновлення днями отримали власники смартфонів серії Xiaomi Mi 8.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.