Pocophone F2 буде не таким потужним, як анонсували раніше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно в мережі з’явилися подробиці з приводу нового смартфона від Xiaomi – Pocophone F2. Очікувалося, що телефон стане найдешевшим з тих, куди буде вбудований процесор останнього покоління Snapdragon 855. Однак, нова інформація показує, що Pocophone F2 буде не таким потужним, як анонсували раніше.

Напередодні Нового року новий пристрій з’явилося на сайті Geekbench. Там сказано, що користувачам не варто очікувати в пристрої процесор останнього покоління. Найімовірніше, друга модель Pocophone, як і перша отримає Snapdragon 845. Відзначається, що смартфон буде мати шість гігабайт оперативної пам’яті і операційну систему Android 9.0. Тестування смартфона на порталі Geekbench показало результат 2321 і 7564 бали.

Нові дані з приводу телефону розчарували багатьох користувачів. Крім відсутності процесора останнього покоління, камера буде всього з двома модулями, а не з чотирма, як заявляли раніше. Крім того, не варто чекати і «дірявого» екрану. Судячи з усього, у смартфона буде схожий на краплю виріз, розташований у верхній частині дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи не буде і вбудованого під екран сканера відбитку пальців. Він буде як і раніше розташований на задній панелі. Рамки у дисплея досить тонкі, проте нижня частина вийшла дуже вже товстою для сучасних смартфонів. Поки не ясно, які кардинальні відмінності будуть між першою і другою моделями Pocophone. Якщо їх не буде, навряд чи новий смартфон буде користуватися попитом на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.