Користувачам Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9+ нанесли удар в спину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

30 грудня 2018 року, користувачі Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + почали масово скаржитися на те, що після установки Android 9.0 Pie телефонами стало неможливо користуватися. Пов’язано це з тим, що час автономної роботи скоротилося в кілька разів, якщо не десятки разів. Як пише профільний портал SamMobile, після установки апдейта операційної системи рівень заряду може скоротитися з 10% до 5% всього за кілька секунд.

Відбувається це навіть тоді, коли смартфоном ніхто не користується. При цьому ніяких фонових процесів немає. Через подібні проблеми користувачам Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + приходить заряджати смартфон 2 – 3 рази на день, а іноді і частіше. Ніхто не може зрозуміти, з яких причин мобільні пристрої стали розряджатися набагато швидше, ніж раніше. Південнокорейська корпорація поки що ніяк не коментує подібні неполадки, а зробити цього в найближчі дні вона не зможе через новорічних свят.

Всім власникам Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +, які вже встановили Android 9.0 Pie, доведеться протягом усіх новорічних свят постійно заряджати смартфон, тому що інакше він розрядиться всього за кілька годин. Деякі користувачі все ж зуміли вирішити проблему. Для цього їм довелося встановити нову ОС з чистого нуля, тобто з втратою всіх даних і формуванням пам’яті. Втім, деяким це не допомогло, а єдиним виходом став відкат на Android 8.1 Oreo. З цього випливає, що проблеми зачіпають не всі телефони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.