Xiaomi Redmi Note 6 Pro неймовірно сильно впав в ціні до мінімуму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально кілька місяців тому в продаж по всьому світу надійшов бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro, який став поліпшеною і доопрацьованою в усіх відношеннях версією моделі Redmi S2. Новинка отримала потужне технічне оснащення, а також багато інших особливостей, однак офіційні магазини в Україні оцінили її в 6 – 8 тисяч гривень, тобто в досить велику суму грошей, але з тих пір ситуація сильно змінилася в кращу сторону.

В ході дослідження ринку цін на електроніку нам вдалося з’ясувати, що смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro нищівно рухнув в ціні, завдяки чому був досягнутий абсолютний мінімум, а пов’язаний він з тим, що тепер придбати даний мобільник в торгових точках можна дешевше, ніж в більшості інших регіонів світу. Відтепер цей апарат доступний для покупки за 4 865 грн., причому мова йде про міжнародну версію Global Version.

Так, зокрема, багато магазинів знизили вартість смартфона Xiaomi Redmi Note 6 Pro більш ніж на 30%, тим самим зробивши його значно дешевшим для покупки. На вибір доступний тільки чорний колір. При покупці потрібно обов’язково уточнювати наявність офіційної гарантії від виробника на території України, а якщо така є, то смартфон є сертифікованим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується технічного оснащення мобільного пристрою, то воно може похвалитися 6,26-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 1,8 ГГц, графікою Adreno 509, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ включно, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, роз’ємами microUSB і 3,5 мм для навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Габарити корпусу телефону складають 157,9 x 76,4 x 8.3 мм, тоді як важить він всього 182 грами. Серед модулів мобільного пристрою можна виділити Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONAS і FM-радіо. Придбати смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.