Вийшла перша публічна бета-версія Android-оболонки ColorOS 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більше місяця тому компанія Oppo представила нову графічну оболонку і користувальницький інтерфейс ColorOS 6.0 на базі операційної системи Android.

Вчора компанія Oppo повідомила про вихід першої публічної бета-версії, спочатку випробувати яку запропонували користувачам смартфона Oppo R15 Dream Mirror Edition. Для цього необхідно пройти в налаштування і перевірити наявність системних оновлень. Розробники відзначили, що оновлення поширюється поетапно в різних регіонах, так що варто час від часу перевіряти, чи не стало воно доступне для завантаження.

ColorOS 6.0 створювалася для безрамкових смартфонів, але і на інших смартфонах зміни будуть явними. ColorOS 6.0 відрізняється використанням градієнтної заливки, в новій оболонці активно використовується білий колір, а також абсолютно новий шрифт Oppo Sans. Прошивка характеризується підвищеною продуктивністю, а також використанням штучного інтелекту для різних завдань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінальна версія прошивки буде випущена на початку наступного року не тільки на Oppo R15 Dream Mirror Edition, але і на інших смартфонах компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.