Перший пішов: iPhone XS Max загорівся прямо в кишені штанів

Компанія Apple випустила восени смартфони iPhone XS і iPhone XS Max, повідомлень про вибухи або займання цих моделей поки не з’являлося в мережі. Але все коли-небудь трапляється вперше. Американський користувач Джош Хіллард (Josh Hillard) розповів про перший подібний випадок.

За словами потерпілого, його новенький iPhone XS Max раптово загорівся в кишені брюк. Апарату було менше місяця «від роду». Спочатку Хіллард відчув дивний запах, що виходить від задньої кишені штанів, а потім обпалючий жар. Коли він витягнув смартфон, той випускав зелений і жовтий дим. Причому йому довелося вибігти з кімнати, в якій були присутні дами, щоб зуміти скинути штани.

В результаті, Хіллард залишився з діркою в штанях, піногасником на черевиках з брюками і опіком на «п’ятій точці». Також він скаржиться, що надихався димом, поки справлявся з ситуацією.

Після звернення в офіційний Apple Store, Хілларду довелося почекати, поки ведуться переговори з різними інстанціями. Зрештою йому заявили, що відразу запропонувати безкоштовну заміну йому не можуть і треба відправити апарат на експертизу інженерній команді. Також без розслідування йому не змогли пообіцяти компенсацію за зіпсований одяг. Хіллард залишився незадоволений обслуговуванням, забрав апарат і вирішив подати в суд на виробника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.