Nokia 9 PureView: технічні характеристики, особливості, ціна і дата презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось уже кілька років фінська корпорація HMD Global випускає на ринок смартфони під легендарним товарним знаком, а саме – під брендом Nokia. За цей час виробнику вдалося створити дуже навіть вражаючі в усіх відношеннях моделі, які володіють потужним технічним оснащенням і привабливою ціною. Втім, до флагманських моделей даний бренд досі так і не доріс, але вже зовсім скоро все зміниться, тому що в найближчі місяці відбудеться дебют новинки під назвою Nokia 9 PureView.

Сьогодні, 28 грудня 2018 року, інсайдери розкрили вкрай багато різних подробиць про смартфон Nokia 9 PureView, який буде представляти з себе фінський флагман. Так, зокрема, користувачів чекають 6-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD), восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, графіка Adreno 640, модем X50 з підтримкою швидкості до 2 Гбіт/с, а також роз’єм USB Type-C.

В іншому новинка може порадувати 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ вбудованої постійної пам’яті, модулями Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac і NFC. Габарити корпусу зі скла складуть 155 х 75 х 7,9 мм, тоді як важити весь апарат буде не більше ніж 190 грамів. Сканер відбитків пальців виявиться вбудований прямо в дисплей, а ще користувачі Nokia 9 PureView можуть розраховувати на наявність захисту від води за стандартом IP67. Однією з головних особливостей телефону стане п’ятірна основна камера на тильній частині корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такий клас захисту гарантує, що після короткочасного занурення у воду на глибину до одного метра не більш ніж на 10 хвилин телефон залишиться працездатним. Новинка в міжнародній версії стане частиною модельного ряду Android One, в результаті чого вона буде прямо «з коробки» працювати на оригінальній операційній системі від компанії Google.

Новинка буде коштувати $900 (24 651 грн.) Офіційний анонс цього телефону відбудеться в рамках виставки MWC 2019, а така стартує 25 лютого. Саме в цей день даний флагман і повинні показати публіці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.