Користувачі поскаржилися на недолік Android 9 Pie в Galaxy S9

Вчора власники нинішнього флагмана Samsung розповіли про мінус свіжого оновлення системи. Виявляється, Android 9 Pie стає причиною поганої роботи голосового асистента Bixby. Друга версія помічника не в змозі замовити таксі за допомогою голосових команд, перевірити наявність апдейта для того або іншого додатка, а також активувати Dolby Atmos. Через це експерти рекомендували не поспішати з оновленням тим користувачам, які люблять Bixby. Тепер шанувальники «Галактики» помітили ще одну невідповідність очікуванням.

Йдеться про функції Adoptable Storage, яку анонсували ще за часів Android Marshmallow. Особливість дає можливість власникам форматувати карти пам’яті microSD і використовувати їх як розширене вбудоване сховище. Представники південнокорейської компанії вирішили не впроваджувати функцію в свої пристрої, повідомляє Sammobile. При цьому вони відзначили, що нововведення дійсно стане в нагоді бюджетним смартфонам з невеликим обсягом пам’яті.

Тепер про мотиви. Шанувальники Samsung чекали наявність Adoptable Storage всередині фінальної версії Android 9 Pie не просто так. Сліди згаданої особливості знайшли в прошивці для американської версії Galaxy S9 на базі Snapdragon. До цього файлом поділилися інсайдери.

Функція не працювала в тестовій версії оновлення, через що користувачі смартфонів Samsung почали чекати реліз у фінальному апдейте. На жаль, очікування не виправдалися — Adoptable Storage в Android 9 Pie для Galaxy S9 просто немає.

Нагадаємо, в якості компенсації володарів флагмана чекають інші функції. Наприклад, смартфон вміє вибирати кращий час для створення Селфі з розмитим фоном і економити заряд. Для цього «дев’ятка» аналізує використання різних додатків і при можливості зупиняє їх роботу в тлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.