Android 9.0 Pie вийде і для лінійки смартфонів Samsung Galaxy S7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В базі даних тестового додатку Geekbench абсолютно несподівано з’явився смартфон Samsung Galaxy S7 Edge, який працює під управлінням операційної системи Android 9.0.

Несподіваним цей факт є хоча б з тієї причини, що Samsung офіційно не обіцяла оновлювати смартфони, які були флагманськими для компанії два роки тому.

На цьому тижні Samsung опублікувала в додатку Samsung Members список смартфонів, які обов’язково отримають оновлення до Android 9.0 Pie в найближчі кілька місяців. Так ось, Samsung Galaxy S7 або Samsung Galaxy S7 Edge в списку не було.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складається таке відчуття, що Samsung таємно тестує Android 9.0 Pie і для своїх старих флагманів, маючи намір зробити подарунок шанувальникам. Але так як компанія до кінця не впевнена, як поведуть себе старі смартфони з новою прошивкою, поки що офіційної заяви південнокорейський виробник не робив.

Samsung Galaxy S9 і Samsung Galaxy S9+ вже почали отримувати фінальну версію прошивки One UI на базі операційної системи Android 9.0 Pie, однак користувачі вже повідомили про те, що ця прошивка викликає проблеми в роботі голосового помічника Bixby. Офіційного коментаря Samsung поки не послідувало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.