Користувачам вже відомі характеристики та зовнішній вигляд смартфону Oppo F10

Якщо інформація, опублікована джерелом, виявиться правдою, то вже зараз Oppo F10 можна назвати смартфоном мрії, адже він поєднує великий дисплей при малих габаритах, флагманську платформу, акумуляторну батарею пристойної ємності і вражаючий набір камер.

У плані дизайну Oppo F10 нагадує Samsung Galaxy S10+: за попередніми даними, у того теж буде здвоєна фронтальна камера в такому ж довгастому вирізі. А ще джерело приписує F10 загнутий екран, чим теж балували флагманські моделі Samsung минулих покоління.

Судячи по картинці, сканер відбитків в цій моделі інтегрований в дисплей. Його діагональ, до слова, складе 6,5 дюйма. І знову ж таки, екран приблизно такої ж діагоналі буде у Samsung Galaxy S10+.

Ще в переліку характеристик моделі SoC Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної пам’яті, основна камера з двома модулями роздільною здатністю 12 і 25 Мп і тильна камера з чотирма модулями дозволом 48, 21, 16 і 8 Мп, акумуляторна батарея ємністю 4500 мА·год і підтримка фірмової технології швидкої зарядки Super VOOC.

На жаль, джерело не повідомляє ні терміни випуску моделі, ні її хоча б приблизну вартість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.