Samsung Galaxy A10 Pro вражає технічними характеристиками

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

26 грудня 2018 року, інсайдери виклали в мережу технічні характеристики смартфона Samsung Galaxy A10 Pro, які просто вражають уяву. Ще ніколи раніше телефон з модельного ряду Galaxy A не був настільки просунутим і потужним одночасно. Новинка зможе похвалитися потрійною основною камерою з роздільною здатністю 48 Мп + 24 Мп + 8 Мп, яка дозволить робити шикарні знімки за сучасними мірками навіть в умовах нестачі світла.

Реклама

Апаратною основою телефону виступить восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц і графікою Adreno 630. За рахунок нього смартфон зможе розвивати швидкість передачі даних в мережах 4G до 1,2 Гбіт / с. Мобільний пристрій в особі Samsung Galaxy A10 Pro виявиться доступний для покупки в версіях з 6/8 ГБ оперативної і 64/256 ГБ постійної пам’яті, а звичного 3,5 мм роз’єм для навушників в ньому не буде, але зате знайдеться місце для USB Type- C другого покоління.

Новинка також отримає акумуляторну батарею ємністю 4300 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Корпус телефону Samsung Galaxy A10 Pro, найімовірніше, виявиться виконаний зі скла і металу, в зв’язку з чим є надія на підтримку технології бездротової зарядки Qi. Достовірно відомо, що апарат отримає модулі зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC для роботи з різними платіжними системами, в тому числі Google Pay і Samsung Pay.

Прямо «з коробки» на телефон Samsung Galaxy A10 Pro виявиться встановлена операційна система Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою One UI, розробка якої вже завершена. Новинку покажуть публіці в рамках виставки CES 2019, запевняє джерело. Вона пройде вже в середині січня, тобто чекати залишилося менше трьох тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: