Світлодіодне кільце навколо фронтальної камери Samsung Galaxy S10 матиме багато функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Учора вранці ми вже повідомляли, що виріз круглої або овальної форми на екрані флагманських смартфонів Samsung Galaxy S10 і Samsung Galaxy S10+ буде спеціальним чином підсвічуватися.

Спочатку було відомо, що фронтальна камера буде підсвічуватися по периметру, коли користувач запускає відповідну програму або коли смартфон розпізнає користувача по обличчю.

Тепер джерела повідомили нові подробиці. Так, навколо камери флагманських смартфонів Samsung Galaxy S10 буде світлодіодне підсвічування, яка є частиною OLED-екрані смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак за допомогою цього підсвічування також буде відображатися й інша інформація, наприклад, рівень заряду акумулятора. Якщо ця підсвічування не буде використовувати багато енергії акумулятора, то нововведення цілком може прижитися, як і Always-On-Display в свій час. Крім того, це кільце має замінити класичний світлодіод повідомлень, який сповіщає користувачів про різні події.

Крім того, повідомляється, що у користувачів буде можливість швидкого запуску програми камери за допомогою жесту змахування по фронтальній камері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.